Op deze pagina kan u een volledig overzicht terugvinden van ons aanbod. Hieronder geven wij u kort wat uitleg over elke bedrijfstak. Voor uitgebreidere informatie of het bestellen, boeken van één van onze diensten klik je op de naam van die dienst in de linkerkolom.

 

DAM-stages (2018)

Nieuw sinds 2018 zijn onze DAM-stages. Nee, DAM staat niet voor het bordspel dammen maar staat voor Dansen, Acteren en muziek maken! Deze stages zijn heuse internaat kampen van 1 week. Tijdens die week worden de kinderen ondergedompeld in de wereld van de Showbizz.


‘Educatieve’ workshops (2009)

The BOX! moet bekend staan als het educatieve bureau bij uitstek. Het traditioneel leren vanuit boeken is allang niet meer in de mode en als educatief bedrijf moet je daarop inspringen door de ontwikkeling van diverse educatieve pakketten, ateliers, koffers en workshops on demand. Het voordeel van deze manier van werken is dat de doelgroep (of het nu kinderen of bedrijfsleiders zijn) op een leuke (meestal ludieke) manier nieuwe ervaringen opdoet en de boodschap snapt zonder dat men merkt dat men iets aan het leren is.

Onze catalogus bevat reeds meer dan 30 diverse educatieve workshops tegen concurrentiële prijzen. Wij bieden ook op geregelde tijdstippen eigen cursussen en lessen aan die in de lijn liggen van onze activiteiten, gaande van workshops acteren en ‘boeken schrijven voor beginners’ tot zang- en danslessen.


Events & Management (2014)

Dit is de bedrijfstak die gespecialiseerd is in de organisatie van diverse events gaande van privé-feestjes (verjaardag, pensioen, communie) tot grote bedrijfsfeesten (personeelsfeest, teambuildingactiviteiten, aandeelhoudersvergaderingen, persvoorstellingen) tot het organiseren van concerten, buurtfeesten en festivals. Wij hebben een zeer uitgebreide catalogus van gekende en minder gekende personen in ons boekingsaanbod. En tot slot bieden wij ook nog managementsondersteuning aan voor iedereen die zich graag op een creatieve manier wil gaan bezighouden.


Fietsen & Gocarts ‘Fun Karts’ (1997)

Bent u op zoek naar een leuk tijdverdrijf aan de kust voor het hele gezin of met vrienden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze zaak te Middelkerke. Wij verhuren diverse gocarts, fietsen en elektrische fietsen, voor zowel kinderen als volwassenen. In ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd wat u zoekt.


Kustmedia (2018)

Kustmedia.be is een nieuws- en informatiesite over de Belgische kust. Op deze pagina krijgt u alle laatste nieuwtjes over uw favoriete badstad. Kustmedia is gelanceerd op 1 januari 2018 en is volop in ontwikkeling.


Presentjes (2018)

Presentjes is de verzamelnaam van de lid- en getrouwheidsformule van de ‘The BOX! familie’. Mensen kunnen zich lid maken van deze familie om zo te genieten van tal van kortingen en voordelen het ganse jaar door en dat op al onze diensten en producten. Dit kan door je te abonneren op onze ‘Presentjes’ dienst.


Productions (2015)

Bij Productions zijn we gespecialiseerd in het  bedenken, maken en afleveren en uitgeven van kwaliteitsvolle programma's, films, scénario’s, lyrics, boeken, voorstellingen en shows. The BOX! Productions is ons eigen productiehuis waar wij zowel voor eigen rekening als op bestelling artistieke (schrijf)projecten zullen uitwerken. Het doet ook dienst als label op onze eigen mediadragers zoals boeken, CD's en DVD's. Wij bieden u ook de mogelijkheid om met uw creatief idee tot bij ons te komen waarna wij als ghostwriter het verhaal uitschrijven en/of adapteren. Ook bieden wij een bepaalde vorm van schrijversmanagement (lees: schrijversondersteuning) aan.


Publishing & Marketing (2017)

Waarvoor kan u bij The BOX! Publishing & Marketing ( voorheen Presents!) terecht? Naast een origineel en creatief jong marketing en reclamebureau biedt The BOX! Publishing & Marketing nog tal van extra's aan. Dit zowel voor particulieren als professionals. Wij zijn uw partner in reclame of het nu gaat over een product, actie, website of uw hele huisstijl wij hebben het antwoord dat u zoekt. Om u de beste service te bieden maken wij gebruik van onze drukkerijafdeling en eigen webshop.