Dit is de bedrijfstak die gespecialiseerd is in de organisatie van diverse events gaande van privé-feestjes (verjaardag, pensioen, communie) tot grote bedrijfsfeesten (personeelsfeest, teambuildingactiviteiten, aandeelhoudersvergaderingen, persvoorstellingen) tot het organiseren van concerten, buurtfeesten en festivals.

Maar er is meer! Ben je op zoek naar een artiest, figuur, show of act? Dan zit je bij ons zeker aan het goede adres. Wij hebben een zeer uitgebreide catalogus van gekende en minder gekende personen in ons boekingsaanbod. Ben je op zoek naar iets of iemand die je niet meteen kan terugvinden om onze website stuur ons gerust een mailtje.

Omdat wij beseffen dat creatieve mensen vaak worden tegengewerkt door een hoop administratie en werk bieden wij ook managementsondersteuning aan voor iedereen die zich graag op een creatieve manier wil gaan bezighouden. The BOX! is een management- en boekingskantoor waar (startende) creatievelingen zich kunnen bij aansluiten en waar wij de nodige steun en hulp bieden. Als managementbureau bieden wij hun een oplossing voor de bureaucratie en rompslomp waar veel beginnende artiesten in verdrinken. Zij houden zich bezig met het artistieke luik en wij met al de rest!