Uw partner voor elk feestje of evenement!

The BOX! Events & Management is gespecialiseerd in de organisatie van diverse events gaande van privé-feestjes (verjaardag, pensioen, communie) tot grote bedrijfsfeesten (personeelsfeest, incentives, teambuilding activiteiten, aandeelhoudersvergaderingen, persvoorstellingen) tot het organiseren van concerten, buurtfeesten en festivals.

We verzekeren u dat ons professionele team, en de goede samenwerking met diverse externe partners er garant voor staan dat elk feest een topprestatie zal zijn. 

Ook voor de professionele klanten staan wij steeds klaar en kunnen wij u helpen bij de organisatie van uw bedrijfsfeest, concert, speelnamiddag of festival. Wij verzorgen alles voor u ,op maat, zodat u zonder kopzorgen kan genieten van uw feest of evenement.

Maar er is meer! Ben je op zoek naar een artiest, figuur, show of act? Dan zit je bij ons zeker aan het goede adres. Wij hebben een zeer uitgebreide catalogus van gekende en minder gekende personen in ons boekingsaanbod. Ben je op zoek naar iets of iemand die je niet meteen kan terugvinden om onze website stuur ons gerust een mailtje.

Organiseert u zelf een feestje en bent u nog op zoek naar de nodige materialen om uw feest compleet te maken? Neem dan zeker eens een kijkje op onze verhuurpagina. Daar vindt u een overzicht van alle materialen die wij uitlenen samen met de ganbare tarieven.

Omdat wij beseffen dat creatieve mensen vaak worden tegengewerkt door een hoop administratie en werk bieden wij ook managementsondersteuning aan voor iedereen die zich graag op een creatieve manier wil gaan bezighouden. The BOX! is een management- en boekingskantoor waar (startende) creatievelingen zich kunnen bij aansluiten en waar wij de nodige steun en hulp bieden. Als managementbureau bieden wij hun een oplossing voor de bureaucratie en rompslomp waar veel beginnende artiesten in verdrinken. Zij houden zich bezig met het artistieke luik en wij met al de rest!

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of een extra woordje uitleg!